Zichtbaar worden in jouw talent!

Soms kom je in je leven op een kruispunt waar je belangrijke keuzes hebt te maken.

Lenthe Praktijk wil een steun zijn voor die momenten. In alle trajecten staat de persoonlijke ontwikkeling en groei op de voorgrond. Respect, werkelijke ontmoeting, niet te snel oordelen en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden daar binnen. Je hebt de weg voor een groot deel zelf af te leggen en het is fijn daarbij een klankbord te hebben die kan dienen als een wegwijzer. Je bent welkom met jouw persoonlijke en/of professionele vragen!

Lenthe Praktijk legt de focus op het volgende aanbod:

  • psychosociale therapie voor identiteitsproblemen, omgaan met veranderingen in je leven of belangrijke gevoelens en emoties.
  • Relatietherapie om nieuw leven in de relatie te blazen. Relatietherapie in Zwolle legt de focus op interactiepatronen en hechtingsmogelijkheden (systemische en EFT relatietherapie) en nieuwe verbinding maken met je liefdespartner via de imago dialoog (Imago Relatietherapie).
  • Ervaringsgerichte supervisie voor professionals om bewuste keuzes te kunnen maken en meer focus te krijgen binnen je werk.
  • Resultaatgerichte coaching voor professionals gericht op professionele identiteit, stress- en burnout-klachten en werkrelaties te verbeteren.
  • Internal Family Systems Therapy

Vaak wordt therapie voor een deel vergoed via de aanvullende verzekering van uw zorgverzekering. Deze vergoeding gaat niet ten koste van het eigen risico. Supervisie en coaching worden regelmatig vergoed door de werkgever.