Werkwijze 

Alle trajecten starten met een kennismakingsgesprek om de behoeften, vragen en doelen op elkaar af te stemmen. Tevens wordt gekeken of het klikt en/of het traject voldoende aansluit bij de vraag. Dit gesprek is een vrijblijvend gesprek van twee kanten.

Als er een klik is, worden de afspraken vastgelegd in een contract waarin de afspraken, jouw vraag, de doelen en het plan van aanpak staan.

Tussentijds is er een evaluatie waarbij doelen en werkwijzen kunnen worden bijgesteld. Elk traject wordt afgesloten met een eindevaluatie. Afhankelijk van het traject is het mogelijk een verklaring en/of eindverslag te ontvangen.

Specialisaties in begeleiding: coachen op identiteitsniveau, wandelcoaching, transactionele analyse, werken met opstellingen (systemisch werken), voice dialogue, kernkwadranten, roos van leary, lichaamswerk, NLP, gestalt en karakterstructuren.

Registraties

Lenthe Praktijk staat geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: 08.18.37.22 

Gert van Lenthe is lid van en geregistreerd als supervisor bij de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching) onder nummer LEN002 - SH2.  Hij heeft vele supervisie- en coaching trajecten op maat verzorgd voor jeugdprofessionals i.v.m. registratie voor het SKJ.

Ook is  hij lid van de Ethische Code van Phoenix Opleidingen (zie daarvoor www.phoenixopleidingen.nl).

Bij het NVPA (Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen) is hij geregistreerd als psychosociaal therapeut, relatietherapeut en supervisor onder nummer 103524. 

Vergoedingen

De kosten voor psychosociale therapie worden (voor een gedeelte) vergoed via de zorgverzekering als u aanvullend verzekerd bent. Op de website van het NVPA staat een overzicht van de zorgverzekeraars die vergoeden: www.nvpa.org/zorgverzekeraars.html 

Tevens staat hij in het RBCZ-register ingeschreven als registertherapeut BCZ onder licentienummer 214059R. En bij vektis: AGB-codes zorgverlener 90115848 en onderneming 90092439.

De kosten voor supervisie en coaching worden regelmatig betaald door de werkgever.

  Tarieven (zijn vrij van BTW):                          per 01-06-2022
 

Telefonisch consult (max. 15 min.)                                

Gratis
 

Eenmalig adviesgesprek (per uur)

€ 100,-
 

Kennismakingsgesprek (per uur)

€ 100,-
 

Psychosociale therapie (per uur)                                       

€ 100,-
 

Relatietherapie (per uur)                                                   

€ 110,-
 

Supervisie of coaching (Particulier) per uur                       

€ 110,-

 

Groepssupervisie                       

In overleg

 

Supervisie of coaching (vanuit werkgever) per uur 

€ 140,-

 

Wandelsessie (per uur)

€ 110,-

 

Externe rapportage/verslaglegging  (per uur)                               

€ 110,-

 

  

Afspraken die binnen 48 uur voor het ingeplande moment worden afgezegd, ben ik genoodzaakt in rekening te brengen. 

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar via de mail en telefoon. U kunt een bericht inspreken en dan bel ik u terug. De praktijk bevindt zich aan de Dokter van Deenweg 108. Naast het gebouw kunt u gratis parkeren en kunt u zich melden bij de receptie. Er is een bushalte in de buurt.

Heb je een klacht!

Ik probeer zo zorgvuldig en integer mogelijk te handelen. En het is mogelijk dat je ontevreden bent over de begeleiding of een klacht hebt. Maak dit met mij bespreekbaar. Ik sta open voor je ervaring en zal proberen samen met jou hier een positieve ervaring van te maken. Als we er samen niet uitkomen dan zijn er diverse mogelijkheden.

Je kunt een beroep doen op de klachtenregeling van Phoenix Opleidingen, omdat ik lid ben van de ethische code van Phoenix Opleidingen. Als coach en supervisor val ik onder het reglement van het LVSC. En als therapeut onder het reglement van het NVPA; zie daarvoor de volgende website: www.nvpa.org/content/een-klacht-indienen-1