SuperVisie Zwolle

SuperVisie Zwolle richt zich op de regio Zwolle, Kampen, Raalte, Apeldoorn, Deventer, Ommen en Meppel. Ook buiten deze regio weten professionals die graag ervaringsgericht leren en wezenlijke stappen willen zetten in hun professionele ontwikkeling SuperVisie Zwolle te vinden.

SuperVisie Zwolle is er voor:

  • Professionals binnen zorg, welzijn en social work die vastzitten in hun proces en bereid zijn dit aan te gaan vanuit een open en nieuwsgierige houding.
  • (Relatie)therapeuten die bereid zijn op identiteitsniveau te kijken naar zichzelf.
  • Opleidingssupervisie voor (relatie)therapeuten.

Uit mijn persoonlijke en professionele geschiedenis ken ik het zelf om vast te zitten en geconfronteerd te worden met ingewikkelde gevoelens (zoals schaamte en schuldgevoelens). En ik weet van binnen uit hoe bevrijdend het kan zijn daar meer ruimte in te creëren en te bewegen naar meer vrijheid. En uiteindelijk de keuzes te maken die echt bij je passen. Van daaruit ben ik ooit gestart met mijn eigen praktijk. Supervisie levert verder op dat je patronen waar je in vast zit kunt doorbreken, dat je keuzes maakt die werkelijk bij je passen en meer plezier en vrijheid zult ervaren binnen je werksituatie.

Van cliënten en collega's krijg ik vaak te horen dat ik veel veiligheid en vertrouwen kan bieden. Dat ik een open, warme en betrokken houding heb, en werk vanuit mijn hart. Lastige zaken die in de schaduw liggen, kan ik op een respectvolle manier aanraken en benoemen, waardoor er ruimte komt om daarvan echt te leren. Ik werk als supervisor graag ervaringsgericht, zodat het leren op diverse niveaus wordt geïntegreerd. Ik word ervaren als enthousiast, speels en met een vleugje humor erin dat voor de nodige lucht zorgt. Ik maak graag gebruik van diverse werkvormen en sluit het liefst aan bij waar de ander tot leven gaat komen. Persoonlijk werk ik graag met kleine opstellingen, symbolen, verhalen en delenwerk (afkomstig uit Internal Family Systems).

Reguliere supervisie bestaat uit een traject van minimaal 10 sessies van 1 uur en wordt afgesloten met een LVSC-verklaring. Daarnaast bied ik graag korte trajecten of eenmalige sessies aan die nodig zijn om weer verder te kunnen als professional.

Als supervisor heb ik veel ervaring met supervisie, coaching en intervisie in diverse settingen. Daarnaast werk ik graag aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling door het volgen van diverse opleidingen. Deze ervaring en kennis neem ik mee in mijn rugzak als supervisor.

Ik ben geregistreerd als supervisor bij de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching) en het NVPA (Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen) onder registratienummers LEN-SH2 en 103524. Regelmatig wordt een supervisietraject (voor een deel) betaald door de werkgever. 

Van harte welkom om kennis te maken!