Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


L: relatie

Samen met mijn man hebben wij bij Gert een lange periode aan ons huwelijk gewerkt. Na een lange periode van intensieve momenten in ons leven waren wij van elkaar weggedreven en vervreemd. Wij begrepen elkaar niet meer en hadden elkaar hard nodig. Door veel gesprekken te voeren en oefeningen uit te voeren kwamen wij van ons eigen "eiland" af en vonden we weer verbinding.

Gert heeft dit proces begeleidt door op een rustige manier sturing aan ons te geven. Door op de juiste momenten de vinger op de pijnlijke plekken te leggen en de vertaling van wat er gebeurde aan ons te geven.  De weg is gelukkig nog niet uitgewandeld maar inmiddels zijn wij wel klaar om weer als stel verder te gaan. Met dank aan Gert.


dinsdag 01 september 2020
J: Therapie

Vorige week heb ik mijn therapie afgerond. Ik liep helemaal vast. Dacht dat ik mijn geheim nooit zou vertellen. Bij Gert is dat wel gelukt. Ik heb een ernstig traumatisch verleden, ik ben als kind seksueel misbruikt (tussen mijn 8e en 14e jaar). De grote wond die vele jaren weggestopt was, kwam aan de oppervlakte. Alles kwam voorbij: verdriet(tranen), schaamte, schuldgevoel, boosheid. Ik heb me bij Gert altijd veilig gevoeld en heb alles kunnen zeggen.


dinsdag 30 juni 2020
Marian: Relatietherapie

Tussen juni 2019 en februari 2020 zijn wij 9 keer voor een sessie bij Gert geweest. Vanaf het eerste gesprek voelde dat erg prettig door de totale acceptatie die wij beide voelden bij Gert. Zijn zachte manier van zijn, de rust, de humor, de wijze van leiding hebben in het gesprek om verdieping te vinden en het samen afstemmen voelde goed. Het gaf de ruimte en de veiligheid om kwetsbaar te kunnen en willen zijn. Tijdens de gesprekken kon alles gezegd worden wat leidde tot inzichten in de bronnen van ons onvermogen en de struikelblokken die er zijn ontstaan in ons en onze relatie. Het heeft ons ondersteund in het luisteren naar elkaar, het hervinden van begrip en het kiezen van andere wegen en manieren in communicatie.


zaterdag 07 maart 2020
Robin: Relatietherapie

Wij hebben in 2019 relatietherapie gevolgd bij Gert. Onze relatie was al een tijdje in een dieptepunt beland. We wisten niet goed wat we mochten verwachten en gingen blanco de sessies tegemoet. We voelden ons al erg snel begrepen en hebben de gesprekken als zeer positief ervaren. Het inzicht wat we kregen door de gesprekken gaf een beeld waar onze problemen vandaan kwamen. Dit gaf dus ook de mogelijkheid samen te kijken naar een oplossing. Het heeft ons weer een stuk dichter bij elkaar gebracht. Het was fijn en voelde goed en vertrouwd. 


maandag 25 november 2019
Annie: Coaching

Ik werk in de zorg en ik kreeg een burnout. Achteraf kon ik deze zien aankomen, maar toch overviel het mij ontzettend. Na een periode van rust merkte ik dat ik er klaar voor was om te kijken wat maakte dat ik in deze burnout terecht was gekomen. De coaching van Gert heeft me bewust gemaakt van patronen en overtuigingen. Zo leefde ik jarenlang op wilskracht (vanuit mijn hoofd, niet vanuit mijn hart) en was ik mezelf behoorlijk kwijtgeraakt doordat ik in mijn jeugd heb geleerd om mezelf aan te passen aan anderen om maar aardig gevonden te willen worden. Maar nu was het tijd om mezelf weer te ontmoeten en mezelf opnieuw te leren kennen. Wat mij heel erg heeft geholpen is dat Gert zijn coaching heeft afgestemd op hoe ik het beste groei. Ik heb namelijk ook beeldend materiaal nodig om iets werkelijk te kunnen 'zien'. Alleen praten houdt me alleen in mijn hoofd, terwijl ik ook wilde voelen ipv alles te bedenken. Want denken, dat kan ik heel goed. Wat me bijzonder goed heeft geholpen is dat Gert mijn basis, mijn hart en mijn hoofd met me heeft helpen verbinden. Ik voel mijn eigen kracht waardoor ik niet meer hoef te leven op wilskracht. Ik voel de verlangens in mijn hart en zie ze, en heb inmiddels zoveel vertrouwen in mezelf en het leven dat ik ze durf te volgen. En mijn hoofd is dienend geworden, in plaats van bepalend. De coaching van Gert heeft bijgedragen aan een enorme transformatie. Ik zit veel relaxter in mijn werk, ik heb een gelijkwaardige relatie waarin ik mijn gevoelens durf te delen en verantwoordelijkheid neem voor mijn eigen angsten en onzekerheden, en ik heb vertrouwen in mijn weg in dit leven. Ik heb in de coaching met Gert niet alleen maar over mezelf gepraat, maar ik heb mezelf werkelijk ontmoet. Ik voel me veel milder, ontspannen en kijk uit naar alle avonturen die ik op mijn weg ga beleven! 


dinsdag 12 november 2019
 
Powered by Phoca Guestbook