Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Anoniem: (relatie)therapie

Door onze relatie-therapie bij jou is het proces van onze scheiding zorgvuldiger verlopen. Ik heb het idee dat jij ons hebt geholpen om e.e.a. helder(der) onder ogen te durven zien. Dat heeft ons misschien wel geholpen om de stap te zetten die we steeds voor ons uit schoven. Je hielp ons door de juiste vragen te stellen. De gesprekken die ik op eigen verzoek daarna met je had waren verhelderend. Met name de oefeningen waarbij je mij een gevoel of situatie liet ervaren (ipv analyseren) maakten mij op een heel andere manier bewust van mijn eigen rol daarin.  Ook het schrijven van een verslag van iedere sessie was heel goed. Het zorgde ervoor dat het besprokene (en ervarene) beter bleef hangen. Het was een goede voorbereiding voor het volgende gesprek. En nu een zeer waardevolle reminder. Je hebt een prettige, respectvolle, voorzichtige en rustige manier van doen. Maar legt wel de vinger op de zere plek. Die combinatie werkt goed (voor mij): dankjewel !


maandag 28 maart 2022
Anoniem: relatietherapie

We zijn samen in therapie gegaan bij Gert, omdat de verbinding tussen ons voor een groot deel verloren was gegaan. Samen als twee vrouwen de relatie begonnen, maar gaandeweg ontdekte één van ons zich man te voelen. Het transitieproces dat daarop volgde was voor ons beiden intensief, maar met één essentieel verschil dat de één veel won en de ander juist veel leek te verliezen. Met een behoorlijke afstand tussen ons als gevolg. Gert heeft ons geholpen om elkaars belevingswereld te (her)ontdekken, patronen te doorbreken en op zoek te gaan naar en het uitspreken van de waardering voor elkaar. De rust, openheid en humor waarmee Gert ons begeleidde tijdens de gesprekken met elkaar heeft ons goed gedaan. We hebben ons beiden door hem begrepen, gezien en gehoord gevoeld. Ook zijn ervaring en omgang met diversiteit binnen relaties heeft ons daar extra bij geholpen. Uiteindelijk zijn we de verbinding weer gaan voelen, is onze relatie weer meer gaan bloeien en gaan we samen met vertrouwen de toekomst tegemoet. Heel veel dank daarvoor!


maandag 09 oktober 2023
HJ: Relatietherapie

Eigenlijk gun je iedereen relatietherapie bij Gert. Wij hebben het als zeer fijn en prettig ervaren. Gert creëert een omgeving waarin je volledig jezelf kan zijn en in alle rust tot elkaar kan komen. Met zijn positieve benadering konden wij al vrij snel de patronen zien en hierdoor elkaar ook beter begrijpen. Met een vleugje humor, een flinke dosis empathie en zijn rustige en positieve benadering heeft Gert ons erg goed geholpen. Nogmaals dank!


maandag 06 maart 2023
Anoniem: Therapie
Na een vuurwerktrauma, baan kwijt, tinnitus, misselijk, ziek van het onrecht, en een psychologisch traject met onjuiste en kwetsende conclusies vond ik Gert van Lenthe op internet. Hij hielp mij met metaforen en praktisch uitgebeelde situaties de kluwen van kwetsuren en emoties te herkennen, te ontwarren en een plaats te geven in en om mij heen. Hij was de eerste hulpverlener die dit concreet en zichtbaar maakte. Langzaam aan kwam ik meer terug in mijn kracht, ben ik opener en assertiever geworden en het kost ook tijd, maar met zijn hulp kreeg ik elke keer een zetje de goede kant op. De notities lees ik zo nu en dan door. Ik kan nu beter omgaan met lastige situaties, dingen accepteren of laten gaan, en meer genieten.

 

Gert, dank voor altijd. 

dinsdag 14 februari 2023
Aad en Ellen : Relatie

 

Voor ons was het nodig dat we leerden hoe we bepaalde  patronen konden herkennen en daardoor doorbreken.  Het viel ons op dat Gert al meteen in het eerste gesprek tot de essentie kwam.  In de latere gesprekken reikte hij ons handvatten aan waar we veel aan hadden. Hij luisterde goed naar ons beiden en er was gelukkig ook ruimte voor humor.  We hebben beiden het gevoel dat we veel geleerd hebben en zien de toekomst samen weer zonnig in. Gert bedankt!  

dinsdag 08 maart 2022
 
Powered by Phoca Guestbook